zoek naar je toekomstige baan

HR-Adviseur – Rotterdam

Introductie

Maak jij de vervolgstap in je carrière als HR Adviseur? Wil je graag zelfstandig werken en verantwoordelijk zijn voor je eigen ‘winkel’? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als HR Adviseur bij onze N+P Plant aan de Waalhavenweg 50 in Rotterdam krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van employer branding, personeelsbeleid, arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, verzuimbegeleiding en loopbaanontwikkeling. Je adviseert en faciliteert de managers en medewerkers op een proactieve en professionele manier. Je bent het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vraagstukken en zorgt voor een goede administratieve afhandeling.

Je komt te werken in een dynamische en informele organisatie, waar je veel vrijheid maar daarbij ook de verantwoordelijkheid krijgt om mee te denken aan het complete plaatje en daarmee jou steentje bijdraagt om het HR beleid handen en voeten te geven. Je maakt deel uit van een enthousiast en gedreven managementteam, dat samenwerkt om de beste resultaten te behalen. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Business Partner Nederland, die vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw Bergen opereert en hebt regelmatig overleg met je HR-collega’s.

Spreekt deze rol je aan? Solliciteer dan snel en laat ons weten waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie! We kijken uit naar je reactie! Ben jij een positief ingestelde teamspeler die van doorpakken weet en een gezonde doses humor? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een proactieve zelfstarter? Dan is N+P op zoek naar jou!


Lees meer