Zoek naar je toekomstige baan

Werken bij WFSPRO

Intern WFS PRO
Eindhoven
Full time

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij jouw ambities kan waarmaken?

Bij WFS PRO zijn we continu op zoek naar talenten die ons team komen versterken, op het gebied van Recruitment, Sales, Sourcing en meer…

Organisatie

Bij WFS PRO geloven we in teamwork, samen naar een doel werken en een passie voor kwaliteit binnen de wereld van arbeidsbemiddeling. We bieden een stimulerende en dynamische werkomgeving, waarin jouw input en bijdrage worden gewaardeerd. Er is ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling, ongeacht waar je staat in je carrière.

WFS PRO is een arbeidsbemiddelaar voor technisch geschoolde professionals. Wij verbinden talentvolle kandidaten aan toonaangevende opdrachtgevers in de industrieën Aerospace, High-Tech Machinery, Marine & Offshore en Renewables.

Binnen ons dynamisch en divers team wordt ieders eigen inbreng gewaardeerd, hangt er een fijne en gezellige werksfeer en willen we samen winnen. Ook is er geen gebrek aan toffe evenementen, teamuitjes en -borrels.


Aanbod

We bieden een competitief en marktconform salaris op basis van jouw ervaring. We bieden je de tools om te werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

  • Competitief salaris op basis van ervaring
  • Laptop en telefoon; alles wat je nodig hebt om jouw functie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren
  • Toegang tot GoodHabitz; een online platform met trainingen voor jouw ontwikkeling
  • Toffe evenementen, uitjes en borrels

Zie jij jezelf ook bij ons werken? Laat je gegevens achter en Rein zal contact met je opnemen. Wie weet tot snel bij ons in Eindhoven!

Meer weten over deze vacature?


Neem contact op met Rein van de Ven