Zoek naar je toekomstige baan

Jr. Servicemonteur WKK installaties

Renewables
Dordrecht
Full time

Introductie

Ben jij gepassioneerd over het zo goed mogelijk finetunen van motoren? Sta je te popelen om deel uit te maken van een gedreven team dat streeft naar topprestaties en klanttevredenheid op het hoogste niveau?

Functie

Als junior servicemonteur vervul je een essentiële rol waarbij communicatie van groot belang is. Een soepele samenwerking tussen jou en het kantoor zorgt ervoor dat we het maximale uit elke motor halen en streven naar tevredenheid bij elke klant. Je taken omvatten zowel preventief als correctief onderhoud, geplande en ongeplande reparaties, het analyseren en verhelpen van storingen, en revisiewerkzaamheden zowel op locatie als in onze werkplaats. Als lid van onze storingsdienst ben je altijd paraat om op te treden wanneer nodig.

Functie-eisen

In deze rol als junior servicemonteur is jouw flexibiliteit van onschatbare waarde, vooral wanneer we meerdaagse projecten plannen, soms zelfs in het buitenland waarbij je in een hotel verblijft, dichtbij de locatie. Dankzij jouw zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je in staat om jezelf te redden tijdens je werkzaamheden. Mocht je ergens vastlopen, dan weet je precies bij welke collega je moet zijn voor hulp.


Herken je jezelf in onderstaand profiel?

Een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting;

Werkervaring op mechanisch, elektrisch, of met besturingssystemen/software is een pluspunt;

Bereidheid om deel te nemen aan onze storingsdienst;

Leergierig zijn en doorgroeimogelijkheden aanpakken;

Je bent in staat om een goede rapportages te schrijven;

Spreekt Nederlands en Engels is een grote pre;

In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

Een bruto startsalaris tussen de €2600 en €3600 per maand, exclusief toeslagen;

Bonusregeling op basis van prestaties;

Vergoedingen voor overuren, storingsdienst en scheidingstoeslag;

Mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen;

Standaard 27 vakantiedagen, waarbij ATV dagen bespreekbaar zijn;

Optie om overuren te sparen voor extra vrije dagen;

Een laptop en smartphone voor zakelijk gebruik;

Een bedrijfsbus met alle benodigde gereedschappen;

Vrijheid en flexibiliteit in je werkrooster;

Heb je verdere specifieke wensen? Deze zijn bespreekbaar dus let us know!

Organisatie

Je stapt in de wereld van Dordtech Maintenance, een cruciaal onderdeel van de Dordtech-groep, die verantwoordelijk is voor het onderhoud van installaties die zijn geleverd en geïnstalleerd door Dordtech Projects en ontworpen door Dordtech Engineering. We hebben vaak onderhoudscontracten die meerdere jaren beslaan, waardoor je een sterke band opbouwt met onze klanten. Hoewel je vaak zelfstandig op pad bent of een klus alleen uitvoert, werk je ook regelmatig zij aan zij met een of meerdere collega’s.

Sollicitatie

Heb je interesse op basis van wat je leest? Neem nu direct contact op met Luuk Mathijsen op +31619841117 of via [email protected]

Meer weten over deze vacature?


Neem contact op met Luuk Mathijsen