Look for your future job

Consultant Defensiedomein

Aerospace
Den Haag
Full time

Ben jij ondernemend, resultaatgericht met een focus op strategie en wil jij meewerken aan relevante projecten met impact binnen het defensiedomein? 

Organization

Unified International Defence ondersteunt bedrijven bij projecten in het Nederlandse defensiedomein. Ook werken we voor de Nederlandse overheid aan adviesopdrachten op het gebied van verwerving, operations en training. In een adviserende rol zijn we goed in veiligheids- en risicomanagement en helpen we klanten met vragen op het gebied van operaties, contracteren en training. Unified International heeft een sterke kennisbasis op het gebied van defensie, militaire operaties en defensietechnologieën. Wij zijn Teamplayers, Down to Earth, wendbaar en doen ons werk met dezelfde drive en verantwoordelijkheid gevoel als de militairen die 24/7 voor ons klaar staan.

Function

Enkele typische klantvragen die opdrachtgevers ons stellen zijn ‘help mij succesvol te zijn in een ‘verwervingsprocedure van het ministerie van Defensie’ of ‘ondersteun mij bij een strategische heroriëntatie van ons bedrijf in het defensiedomein en draag bij aan de uitvoering ervan’. Wij onderscheiden ons door hands on projecten uit te voeren en overheid en bedrijfsleven bij elkaar te brengen. Juist in die wisselwerking ligt onze meerwaarde. Jij werkt zowel zelfstandig als in teamverband op ons kantoor in Den Haag Ypenburg en bij opdrachtgevers. Tenslotte verwachten wij dat jij een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de adviesgroep.

Requirements

  • Relevante kennis en ervaring binnen de wereld van het defensie- en veiligheidsdomein;
  • Je beschikt over een proactieve houding en een groot zelfsturend vermogen. Je bent een Teamplayer, kunt snel schakelen en alert op kansen die zich voordoen;
  • Je bent communicatief vaardig; je legt makkelijk contact, schrijft makkelijk en weet snel de juiste verbindingen te leggen;
  • De ambitie om samen met het team onze succesvolle defensie adviespraktijk verder uit te breiden, daarbij zoeken we iemand die op strategisch, hoog over niveau in staat is plannen te ontwikkelen en uit te rollen;
  • HBO of academisch werk en denkniveau en minimaal 2-5 jaar werkervaring bij voorkeur op het snijvlak tussen bedrijfsleven en overheid / defensie. 

Offer

  • Uitdagend en attractief werk in een flexibele, informele omgeving met veel ruimte om jouw werk op jouw manier te organiseren en volop ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en ambities.
  • Bij ons werk jij aan mooie, toonaangevende relevante opdrachten en projecten in het defensiedomein.
  • Een goed basissalaris met doorgroeimogelijkheden aangevuld met een flexibele component.
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling: we leren van en met elkaar.

Application

Ben jij enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Puk Steenbergen, van onze recruitment partner WFS PRO op telefoonnummer 06-27118339 of stuur een E-mail naar [email protected] Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een motivatiebrief met jouw cv naar Puk Steenbergen. In jouw motivatiebrief zien wij, naast jouw geschiktheid en waarom jij interesse hebt, graag terug wat jij meeneemt naar Unified International en waarin jij je onderscheid van anderen.

Want to know more about this position?