search for your future job

Monteur E&I – Farmsum

Introductie

Als Monteur E&I wacht je een afwisselende baan want je treft bij N+P Group de meest uiteenlopende installaties aan, zoals: Droogoven, pellet persen, shredders, sorteerders en transportsystemen.

Organisatie

Al bijna 30 jaar is onze belangrijkste focus om afval om te zetten in waardevolle nieuwe brand- en grondstoffen, die niet alleen helpen om de CO₂-uitstoot van enkele van ’s werelds grootste industrieën te verminderen, maar ook een bijdrage leveren aan de wereldwijde uitdaging van het sorteren en verwerken van niet-recyclebaar afval. Er werken ruim 600 collega’s bij ons bedrijf verdeeld over meerdere kantoren en productie- en sorteerlocaties in heel Europa.

Een van onze productielocaties is N+P Subcoal Production Farmsum waar met ongeveer 50 medewerkers 24/7 en 365 dagen per jaar de alternatieve brandstoffen worden geproduceerd.

Functie

Je werkt als Monteur E&I (in dagdienst) aan het preventieve en correctieve onderhoud van zowel de bovengenoemde installaties als de overige technische onderdelen in de gebouwen op onze locatie. Samen met jouw collega’s van de technische dienst wordt zo N+P Subcoal Production Farmsum in een optimale conditie behouden!

Jouw taken zijn hierbij voornamelijk:

 • Het verrichtten van alle voorkomende en specialistische onderhoudswerkzaamheden op elektrotechnisch gebied aan de diverse elektrische installaties in een procesgerichte omgeving;
 • Het verlenen van assistentie aan collegae monteurs en zelfstandig verrichten van onderhoud of reparaties aan de diverse mechanische sorteerinstallaties, rollend werkmaterieel en facilitaire installaties op de locatie;
 • Het signaleren van (oorzaken van) storingen en doe je verbetervoorstellen die ons proces nog efficiënter maken. Met jouw ervaring zie je direct wat beter kan en waar de uitdagingen voor ons liggen;
 • Het zorgdragen voor een doelmatige onderhoudsplanning in samenwerking met de onderhoudsmanager.

Functie-eisen

Van techniek leef je helemaal op. Je denkt graag mee over dingen die beter kunnen en hoe we nog effectiever kunnen werken. Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel. En, niet onbelangrijk: jij bent communicatief vaardig, analytisch en proactief. Daarnaast heb jij:

 • Een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie in uitvoerend onderhoud in een procestechnische omgeving, hierdoor ben jij in staat om schema’s uit de elektrotechniek te doorgronden en storingen systematisch analyseren en lokaliseren;
 • Kennis van BMI (brandmeldinstallatie) of BBMI (beheerder brandmeldinstallatie);
 • VVA-I/VCA Basis Veiligheid.

Aanbod

Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid en vrijheid. Verantwoordelijkheid voor een mooie, moderne installatie. En de vrijheid om ideeën aan te dragen en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt:

 • Salaris tussen de € 3.200,- en € 3.700,- per maand;
 • 27,5 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen te kopen);
 • Een contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Samenwerken met zo’n 50 collega’s op een interessante locatie.

Sollicitatie

Heb je interesse of zou je graag meer willen weten?: Neem dan gerust contact op met Jasper Lens. Zijn mailadres is [email protected], of bel naar +31 (0)6 30 60 24 88 WhatsApp mag natuurlijk ook!