search for your future job

Operationeel Inkoper – Hoogerheide

Introductie

Wil jij morgen starten als inkoper? Hoe gaaf zou het zijn als je die stap morgen kan zetten in hét bedrijf van de toekomst binnen het vliegtuigonderhoud.

Organisatie

Bij Fokker Techniek draait het om één doel: het overtreffen van betrouwbaarheidsverwachtingen om vliegtuigen te houden waar ze thuishoren, in de lucht!

Als Global Independent Aerospace Service Provider creëert Fokker Techniek op maat gemaakte oplossingen voor regionale, commerciële, special mission (VIP) en militaire vliegtuigen. Ze ontwikkelen, onderhouden, repareren, upgraden en leveren hoogwaardige oplossingen voor deze nieuwste generatie vliegtuigen. Fokker Techniek biedt hierbij componentbeschikbaarheid en reparatieprogramma’s, reserveonderdelen, engineering, modificaties, en documentatieondersteuning aan. De unieke combinatie van OEM (Original Equipment Manufacturer (design) expertise en after-sales support services maakt Fokker Techniek een onmisbare partner voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Fokker Techniek en zusterorganisatie Fokker Services zijn wereldwijd aanwezig, met vestigingen in Europa, Azië en Amerika.

Functie

In een dynamische omgeving ga je aan de slag als Operationeel Inkoper binnen het totale team inkoop.


Jij bent degene die per sé wil weten; hoe behaal ik de beste levertijd tegen een zo scherp mogelijke prijs. Je doet dit met een aangeboren passie voor tijd en kwaliteit!


Als Operationeel Inkoper ben je het logistieke aanspreekpunt in de organisatie en verantwoordelijk voor het gehele operationele inkoopproces binnen aan jouw toegewezen projecten;

Aan de hand van gepland en ongepland benodigde voorraad plaats je inkooporders bij (geselecteerde) leveranciers. Hierbij maak je gebruik van het interne ERP-systeem van Fokker Techniek.

Je bent steeds op zoek naar de beste prijzen en levertijden, vraagt deze op bij internationale leveranciers en kan intern onderbouwen waarom juist dat voorstel het beste is voor het project en de organisatie.

Naast deze ‘commerciële’ inkoop, ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de levertijden, het ad hoc oplossen van problemen rondom de levertijden binnen de verschillende projecten en ben je, binnen het onderhoudsproject, actief betrokken bij het managen van de verwachtingen vanuit verschillende interne- en externe stakeholders.

Je uiteindelijk doel is om de materiaalbeschikbaarheid voor productie te garanderen.

In deze positie ben je actief in ploegendienst (dag of avond).

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO4 opleiding, bij voorkeur in de richting van Commercie of Logistiek;
  • Wij zoeken een junior met drive! Studie afgerond en klaar om aan de slag te gaan;
  • Affiniteit met de luchtvaart is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is een vereiste. Duits is een pré.

Naast deze bagage beschik je over een commerciële instelling, schroom je het niet om tegengas te geven als de situatie daar om vraagt en pak jij de telefoon om te onderhandelen met de leverancier.

Je bent een positief ingestelde persoonlijkheid, handelt pro actief, assertief in je communicatie en flexibel ingesteld!

Aanbod

Fokker Techniek is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Vanzelfsprekend bieden zij een competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden aan, waaronder;

  • Een super salaris om mee te starten en met ruimte voor veel groei;
  • Veel vakantiedagen;
  • Een dynamische omgeving met investeringen voor morgen en de lange termijn;
  • Ruimte voor het volgen van cursussen en/of opleidingen gericht op het inkoopvak;
  • En ook nog; een stevig pensioen, winst gerelateerde uitkering, vakantiegeld, reiskosten en een unieke werkplek!

Sollicitatie

Ben je enthousiast over de positie en heb je de juiste mind set om jezelf te ontwikkelen als Inkoper? neem direct contact met ons op. Je cv en motivatie stuur je naar Ina Marin via [email protected].