zoek naar je toekomstige baan

Opdrachtgevers

Met onze overtuiging dat je makkelijker en beter kunt vinden wat je zoekt, als je weet wat je zoekt, werken we intensief samen met onze opdrachtgevers om de vraag goed te begrijpen en precies te leveren wat u nodig heeft.

Met onze overtuiging dat je makkelijker en beter kunt vinden wat je zoekt, als je weet wat je zoekt, werken we intensief samen met onze opdrachtgevers om de vraag goed te begrijpen en precies te leveren wat u nodig heeft. Wij leveren innovatieve en op maat gemaakte diensten op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met onze kennis van rekruteringsprocessen en onze uitgebreide kennis van de branches waarin wij actief zijn, helpen wij onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier, onder de juiste condities en volledig compliant specialisten te vinden, in te zetten en te behouden. Wij helpen onze specialisten bij het vinden van de beste uitdagingen bij de juiste bedrijven.

Daarnaast helpen we onze klanten bij het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe rekruterings- en HR-processen. Kortom, het afstemmen van uw rekruteringsstrategie op uw bedrijfsstrategie, het organiseren van het tijdelijke personeel, het optimaliseren van de rekrutering van specialisten, het efficiënt uitbreiden en behouden van het bestaande personeelsbestand, en dit alles volledig compliant, tegen redelijke tarieven en op een manier die bij elke werkgever past, dat is waar het bij WFS PRO om draait!

Services

Om u bij te staan in de “War for Talent” en er voor te zorgen dat u als ‘winnaar’ uit de strijd komt, door onder meer:

  • uw Recruitment Strategie af te stemmen op uw Business strategie
  • uw flexibele schil te organiseren
  • de werving van specialisten te optimaliseren
  • de bestaande populatie efficient uit te breiden en te beheren;
  • volledig compliant, tegen aantrekkelijke kosten en op maat voor u

heeft WFS PRO de volgende dienstverlening ontwikkeld:

Recruitment services

WFSPRO levert innovatieve en tailormade oplossingen op het gebied van Recruitment Services die er op gericht zijn om samen met u een optimale werkwijze te ontwikkelen op het gebied van recruitment van tijdelijke- en vaste medewerkers.

Consultancy

Het, onder invloed van trends op het gebied van arbeidsmarkt, industrie, geopolitiek, lokale politiek en economie, samen met u de Recruitment Strategie afstemmen op de Business Strategie van uw bedrijf met bepaling van de daarbij behorende KPI’s.

Managed Services

WFSPRO biedt een oplossing voor het managen van uw flexibele schil en het uitbreiden van uw vaste kern. Elk met hun eigen juridisch kader, ZZP ers, consultants, internationale contractors, payrollees, detacheringskrachten en uitzendkrachten.

Wat onze
opdrachtgevers zeggen

Het vinden van gemotiveerde engineers met de juiste specialistische kennis en ervaring vormt altijd een uitdaging. Helemaal nu we als Defenture een sterke groei mee maken en meerdere projecten hebben lopen. Daarom zijn we ook blij met de samenwerking die we met WFS PRO hebben. Zij hebben zich echt verdiept in het DNA van ons bedrijf, waardoor we in contact komen met interessante kandidaten. Inmiddels zijn er al meerdere enthousiaste engineers via WFS PRO bij ons gestart die een perfecte aanvulling vormen op het bestaande waardevolle team van specialisten.

Frans de Bruijn
CTO, Defenture

We werken al sinds het begin met WFS PRO (en langer met Maurice Taks) voor het werven van onze Engineering medewerkers (vaste medewerkers en contractors). WFS PRO weet wat wij nodig hebben en hun grote wereldwijde netwerk heeft steeds goede kandidaten opgeleverd voor onze projecten. Bovendien ontzorgen ze ons m.b.t. het regelen van de formaliteiten en huisvesting. De samenwerking verloopt uitstekend.

Nico van der Aar
GKN Aeropace Fokker Elmo

De EWIS engineeringafdeling binnen GKN Fokker Elmo heeft een flexibele vraag naar medewerkers. WFS PRO ondersteunt ons bij het werven van (internationale) engineers, zowel ervaren medewerkers als jonge engineers die via een traineeship bij ons komen werken. We hebben een open communicatie met WFS PRO, waarin we onze behoefte duidelijk maken binnen de huidige en toekomstige business situatie, op basis waarvan WFS PRO engineers aandraagt op basis van hun voorselectie. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking.

Wim Scholten
GKN Fokker Elmo

Even in this age of automation and digitalization, ‘people’ remain your core asset. What this core should look like, and how to get there in time is becoming increasingly complex and critical. Here you want to bring in professional expertise to make sure you always fish in front of your competitors’ nets. WFS PRO understands the landscape, went through the effort to properly understand my HR needs, and packaged this in such way that the right people were identified, attracted and eventually hired.

Kjelt van Rijwijk
CEO SAM XL