zoek naar je toekomstige baan

Managed Services

Home » Opdrachtgevers » Managed Services

WFS PRO biedt een  oplossing voor het managen van uw flexibele schil en het uitbreiden van uw vaste kern. Elk met hun eigen juridisch kader, ZZP ers, consultants, internationale contractors, payrollees, detacheringskrachten en uitzendkrachten.

WFS PRO gaat samen met u een route bepalen om tot het gewenste resultaat te komen. Een route die past bij uw bedrijf, uw sector en uw wensen. Waarbij de kwaliteit van de dienstverlening voorop staat in combinatie met compliancy en de beheersing van Total Cost of Ownership.

 • Managen Flex schil
  Bepalen van de beste contractpartijen en contractvormen; bewaken van de kwaliteit; zorgen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding;  verbinden van kennis; continu monitoren van passende resources middels het opstellen van een maatwerk Recruitment Plan.
 • Vaste functies
  In overleg met de hiring managers bepalen van de benodigde competenties per functie;  het opstellen van de profielen;  het op basis van de employment life cycle, creëren van 2 trick ponies in plaats van behouden van 1 trick ponies; wervingsmethodes bepalen, referral recruitment stimuleren; continu monitoren van talent en passende resources middels het opstellen van een maatwerk Recruitment Plan.
 • Compliancy
  Er voor zorgen dat zaken conform lokale-  en internationale arbeidsrechtelijke  wetgeving getoetst en uitgevoerd worden.  Denk aan inzet ZZP’ers; werk- en verblijf vergunning van buitenlandse medewerkers of van Nederlandse medewerkers in het buitenland.
 • Total Cost of Ownership
  Andere afreken modellen hanteren dan de standaard “Uurtje Factuurtje”; zorgen voor transparantie in en verlaging van de kosten. 

Bekijk ook:

Recruitment services

WFSPRO levert innovatieve en tailormade oplossingen op het gebied van Recruitment Services die er op gericht zijn om samen met u een optimale werkwijze te ontwikkelen op het gebied van recruitment van tijdelijke- en vaste medewerkers.

Consultancy

Het, onder invloed van trends op het gebied van arbeidsmarkt, industrie, geopolitiek, locale politiek en economie, samen met u de Recruitment Strategie afstemmen op de Business Strategie van uw bedrijf met bepaling van de daarbij behorende KPI’s.