Zoek naar je toekomstige baan

WFS PRO

Welkom in ons netwerk

WFS PRO draait om het creëren van succesverhalen, waarin kandidaten en opdrachtgevers hun doelen bereiken en zich ontwikkelen. Ons platform verbindt talent met opdrachtgevers en met onze persoonlijke aanpak weten we de beste match te vinden.

Missie

WFS PRO biedt hoogwaardige maatwerk oplossingen met haar Global Work Force Solutions voor zowel opdrachtgevers als professionals.

Visie

Altijd de perfecte oplossing bieden voor opdrachtgever en kandidaat.
WFS PRO fasciliteert de perfect match!

Why

Wij geloven dat je kunt vinden wat je zoekt, als je weet wat je zoekt.

How

Door nieuwe wegen te ontginnen en een platform te bouwen waar klanten en kandidaten elkaar vinden en de verbinding gemaakt wordt voor een perfecte match.

What

Wij leveren maatwerk oplossingen op het gebied van Recruitment Services en Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Wie we zijn

 • Toon van der Wulp

  Managing Partner
 • Maurice Taks

  Managing Partner
 • Rein van de Ven

  Operational Manager
 • Yessica Wiersma

  Senior Recruitment Consultant

We know how

WFS PRO biedt oplossingen op maat met haar Global Work Force Solutions om zo de beste match voor zowel opdrachtgever als kandidaat te faciliteren. Wij richten ons op hoogopgeleide, technische professionals binnen de disciplines Engineering, Manufacturing, Operations, Support en Management. Wij richten ons op de volgende industrieën: Aerospace, High-Tech Machinery, Marine & Offshore en Renewables.  Wij leggen de verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever, op basis van kennis, competenties en behoeften. Meer weten?