Zoek naar je toekomstige baan

Industrieën

Aerospace

De Aerospace sector in Nederland is een belangrijke en bloeiende industrie die zich richt op het ontwerpen, produceren en onderhouden van lucht- en ruimtevaartuigen. De sector is van groot belang voor de economie van Nederland en biedt werk aan duizenden hooggekwalificeerde professionals.

Wij hebben nauwe contacten met de belangrijkste partijen actief in de Aerospace Industrie, zowel nationaal als internationaal en zijn zodoende volledig op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen deze sector.

High-Tech Machinery

Er is nauwelijks een sector te bedenken die zo divers is als de High-Tech Machinery. Binnen deze industrie draait om het gebruik maken van geavanceerde technologieën; oftewel de ontwikkeling van technologie op het hoogste niveau. Of je nu de schijnwerpers richt op segmenten zoals halfgeleiders, voeding of andere boeiende industrieën, één ding is zeker: deze dynamische en innovatieve omgeving zit boordevol mogelijkheden.

Bij ons ontdek je de grenzeloze potentie van de machinebouwsector met oog voor kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.

Marine & Offshore

Nederland is van oudsher sterk in het ontwikkelen en leveren van technologische oplossingen voor de Marine & Offshore. Qua productie in deze sector is ons land wereldwijd succesvol met de bouw van luxe motorjachten en speciale (productie)schepen, terwijl de Nederlandse offshore-industrie groot is geworden met de olie- en gaswinning op de Noordzee. Wij kennen de toonaangevende partijen actief in deze aansprekende sector.

Renewables

Binnen de industrie Renewables is het gebruik van hernieuwbare energie de kern. De klimaatverandering, energietransitie, CO2-vermindering en andere ontwikkelingen zorgen dat er grenzeloze mogelijkheden zijn binnen deze circulaire omgeving.

Dankzij ons netwerk in Renewables kunnen we jou helpen aan een uitdagende en interessante baan binnen deze industrie.