Zoek naar je toekomstige baan

Voor Opdrachtgevers

Wat biedt WFS PRO?

WFS PRO faciliteert de koppeling tussen opdrachtgevers en kandidaten. Met ons groot netwerk aan kandidaten, gespecialiseerd in de industrieën Aerospace, High-Tech Machinery, Marine & Offshore en Renewables, zijn we de ideale partner om de beste match te vinden. Onze persoonlijke aanpak en kennis van de industrieën maken ons uniek. We denken graag anders en geven niet op totdat we de juiste oplossing kunnen bieden op jouw vraag.

Naast arbeidsbemiddeling bieden wij ook recruitmentoplossingen aan. Wij helpen onze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR-processen. We organiseren de ‘flexibele schil’, optimaliseren de werving van specialisten en breiden het huidige personeelsbestand uit. Kortom; we stemmen de recruitmentstrategie af op de businessstrategie. We know how.

Bij WFS PRO geloven we sterk in de kracht van duidelijkheid en gerichte zoekopdrachten. Samen met onze opdrachtgevers werken we nauw samen om hun behoeften goed in kaart te brengen en de juiste, op maat gemaakte, service te bieden. 

Services

Om jouw organisatie te helpen bij het winnen van de “War for Talent” en de “War for Skills”, biedt WFS PRO een uitgebreide dienstverlening aan. Onze services zijn specifiek ontwikkeld om je te ondersteunen bij het behalen van succes in de volgende gebieden:

Recruitment Strategie: Het afstemmen van de recruitmentstrategie op de businessstrategie is een essentieel onderdeel van onze RPO-service. Samen werken we eraan om de recruitmentstrategie perfect af te stemmen op de bedrijfsstrategie, zodat je doelgericht talent aantrekt én kunt zoeken.

War for Skills: We beheren en optimaliseren, samen met jou, je huidige personeelsbestand.We helpen bij het organiseren van jouw flexibele schil. Of het nu gaat om tijdelijke krachten, freelancers of externe specialisten; wij zorgen ervoor dat je snel toegang hebt tot de juiste talenten, op de momenten dat jij ze nodig hebt. 

Employer Branding, want recruitment is marketing:  Het RPO-concept van WFS PRO is gericht op het vergroten van de exposure van jouw organisatie bij de doelgroep. Naamsbekendheid, branding en identiteit; wij weten waar, wanneer en hoe je zichtbaar moet zijn bij de doelgroep.

Arbeidsmarktcommunicatie: Waar zit je doelgroep? Hoe bereik je je doelgroep? Hoe communiceer je? Soortgelijke vraagstukken over merkidentiteit, profilering, communicatie en de doelgroep zijn essentieel in het recruitmentproces. WFS PRO heeft de kennis en ervaring in huis om de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie te optimaliseren.

War for Talent: We helpen je organisatie bij het uitbreiden en beheren van het huidige personeelsbestand. We helpen je bij de identificatie van groeimogelijkheden, de implementatie van talentontwikkelingsprogramma’s en het binden en behouden van medewerkers. We geven het samen met jou vorm, met als resultaat een personeelsbestand op maat. 

In-house recruitment consultants: Een belangrijk onderdeel van de RPO-services van WFS PRO is het plaatsen van in-house recruitmentconsultants. De consultants houden de lijnen kort en zorgen voor een optimale candidate journey. Ze delen hun kennis met jouw organisatie en nemen je mee in de ontwikkelingen.

Onze dienstverlening is volledig compliant met de geldende wet- en regelgeving en biedt jou een kosteneffectieve oplossing. We begrijpen dat elke opdrachtgever unieke behoeften heeft en daarom stemmen we onze aanpak af op jouw specifieke situatie.

Kies voor WFS PRO en profiteer van onze uitgebreide dienstverlening om jouw talentwerving en -beheer naar een hoger niveau te tillen. We zijn er trots op dat we jouw organisatie kunnen ondersteunen in de race voor talent en skills.

Ervaring van onze professionals

Het vinden van gemotiveerde engineers met de juiste specialistische kennis en ervaring vormt altijd een uitdaging. Helemaal nu we als Defenture een sterke groei mee maken en meerdere projecten hebben lopen. Daarom zijn we ook blij met de samenwerking die we met WFS PRO hebben. Zij hebben zich echt verdiept in het DNA van ons bedrijf, waardoor we in contact komen met interessante kandidaten. Inmiddels zijn er al meerdere enthousiaste engineers via WFS PRO bij ons gestart die een perfecte aanvulling vormen op het bestaande waardevolle team van specialisten.

Frans de bruijn

CTO, Defenture
We werken al sinds het begin met WFS PRO (en langer met Maurice Taks) voor het werven van onze Engineering medewerkers (vaste medewerkers en contractors). WFS PRO weet wat wij nodig hebben en hun grote wereldwijde netwerk heeft steeds goede kandidaten opgeleverd voor onze projecten. Bovendien ontzorgen ze ons m.b.t. het regelen van de formaliteiten en huisvesting. De samenwerking verloopt uitstekend.

Nico van der Aar

GKN Aeropace Fokker Elmo
Er is goed naar mij geluisterd bij WFS PRO. Persoonlijke gesprekken gingen boven het papierwerk en hebben mij de kans gegeven om in de luchtvaart aan de slag te gaan. Een branche waarvan ik nooit had gedacht terecht te komen. Dit gun ik iedereen.

Jacco Dijkstra

Teamleider Supply Chain
Working for WFS PRO is always one of my best decision ever. As an expat, moving to another country is not an easy thing, but in here with the supports from WFS PRO I only have to focus on my works and they take care of the rest, treat you like their family member. And yes, I’m always grateful for that. Thank you, WFS PRO, especially to Mr. Toon – my best lunch friend.

Tuan Anh Pham

Mechanical Engineer at Damen