Zoek naar je toekomstige baan

Waarom WFS PRO

WFS PRO helpt haar opdrachtgevers bij hun zoektocht naar geschikte kandidaten en optimaliseert recruitmentprocessen. Met onze grenzeloze kennis van recruitmentprocessen en de industrieën waarin wij actief zijn, ontwikkelen we ons richting de toekomst. We helpen onze opdrachtgevers om gekwalificeerde kandidaten te identificeren en op de beste manier in te zetten. Door onze persoonlijke aanpak vinden we altijd de juiste oplossing.

Onze ervaren consultants doorgronden de kern van je vraag, gaan op zoek naar talentvolle kandidaten en nemen het gehele recruitmenttraject op zich. Ook zaken zoals huisvesting, vergunningen en andere preboarding-gerelateerde zaken worden door WFS PRO ondersteund.  

Naast arbeidsbemiddeling bieden wij ook recruitmentoplossingen aan; wij helpen onze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR-processen. Kortom, we stemmen de recruitmentstrategie af op je businessstrategie. We organiseren de vaste en flexibele schil en optimaliseren de werving van specialisten. Daarbij kijken we samen naar je arbeidsmarktcommunicatie, Employer Branding en kandidaatervaring. Hiermee breiden we efficiënt jouw bestaande populatie uit en strijden we mee in jouw race voor talent en skills, nu en in de toekomst. Natuurlijk alles volledig compliant, tegen aantrekkelijke kosten en altijd op maat! We know how!   

Compliancy

Opleidingen

Community

Elke vraag is uniek. Wij, van WFS PRO, met jouw organisatie het gesprek aan om de vraag en het profiel in kaart te brengen. We zijn open, kritisch en toekomstgericht. We kijken naar de uitdagingen en zien oplossingen richting de toekomst.

Door onze persoonlijke aanpak en kennis van de industrieën zijn we experts in het vinden, werven en selecteren van de beste kandidaten voor jouw organisatie.