Zoek naar je toekomstige baan

Services

Om jouw organisatie te helpen bij het winnen van de “War for Talent” en de “War for Skills”, biedt WFS PRO een uitgebreide dienstverlening aan. Onze services zijn specifiek ontwikkeld om je te ondersteunen bij het behalen van succes in de volgende gebieden:

Recruitmentstrategie: Het afstemmen van de recruitmentstrategie op de businessstrategie is een essentieel onderdeel van onze RPO-service. Samen werken we eraan om de recruitmentstrategie perfect af te stemmen op de bedrijfsstrategie, zodat je doelgericht talent aantrekt én kunt zoeken.

War for Skills: We beheren en optimaliseren, samen met jou, je huidige personeelsbestand. We helpen bij het organiseren van jouw flexibele schil. Of het nu gaat om tijdelijke krachten, freelancers of externe specialisten; wij zorgen ervoor dat je snel toegang hebt tot de juiste talenten, op de momenten dat jij ze nodig hebt. 

Employer Branding, want recruitment is marketing: Het RPO-concept van WFS PRO is gericht op het vergroten van de exposure van jouw organisatie bij de doelgroep. Naamsbekendheid, branding en identiteit; wij weten waar, wanneer en hoe je zichtbaar moet zijn bij de doelgroep.

Arbeidsmarktcommunicatie: Waar zit je doelgroep? Hoe bereik je je doelgroep? Hoe communiceer je? Soortgelijke vraagstukken over merkidentiteit, profilering, communicatie en de doelgroep zijn essentieel in het recruitmentproces. WFS PRO heeft de kennis en ervaring in huis om de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie te optimaliseren.

War for Talent: We helpen je organisatie bij het uitbreiden en beheren van het huidige personeelsbestand. We helpen je bij de identificatie van groeimogelijkheden, de implementatie van talentontwikkelingsprogramma’s en het binden en behouden van medewerkers. We geven het samen met jou vorm, met als resultaat een personeelsbestand op maat. 

In-house recruitment consultants: Een belangrijk onderdeel van de RPO-services van WFS PRO is het plaatsen van in-house recruitmentconsultants. De consultants houden de lijnen kort en zorgen voor een optimale candidate journey. Ze delen hun kennis met jouw organisatie en nemen je mee in de ontwikkelingen.

Onze dienstverlening is volledig compliant met de geldende wet- en regelgeving en biedt jou een kosteneffectieve oplossing. We begrijpen dat elke opdrachtgever unieke behoeften heeft en daarom stemmen we onze aanpak af op jouw specifieke situatie.

Kies voor WFS PRO en profiteer van onze uitgebreide dienstverlening om jouw talentwerving en -beheer naar een hoger niveau te tillen. We zijn er trots op dat we jouw organisatie kunnen ondersteunen in de race voor talent en skills.