Zoek naar je toekomstige baan

Werken bij WFS PRO

Wij zijn een jong bedrijf, in beweging, flexibel en bovenal pakken wij aan! Bij WFS PRO kom je vanaf dag één in een veelzijdige werkomgeving terecht, waar je de vrijheid krijgt om keuzes te maken. Heb je een goed idee? Pak het aan en ga er diezelfde dag nog mee aan de slag. 

Ons team bestaat momenteel uit 15 personen die houden van aanpakken. Geen ellenlange vergaderingen of eindeloos klikken op LinkedIn – we doen gewoon! Bij ons staat de mens centraal, in alles wat we doen. Zo bouwen en onderhouden wij sterke relaties. We zijn nieuwsgierig en ontwikkelen ons richting de toekomst. Binnen ons team is er veel ruimte voor ieders professionele ontwikkeling. 

Wat ons team zo bijzonder maakt? Het is de combinatie van professionaliteit en gezelligheid. Zoals onze collega Sabrina zegt: “Elke dag stap ik vol energie in de auto op weg naar het werk, met de wetenschap dat we niet alleen hard werken, maar ook plezier hebben. We halen uitdagende opdrachten binnen en spreken dagelijks met professionals uit diverse technische sectoren. Onze open cultuur zorgt ervoor dat we op elkaar kunnen rekenen. We rennen niet alleen voor elkaar, maar ook voor onze klanten en medewerkers, en dat merken we in de positieve feedback die we ontvangen. Bij WFS PRO zijn wij écht een team!”

Benieuwd naar welke rol bij jou past? Klik op de knop hieronder en bekijk onze interne vacatures!