Zoek naar je toekomstige baan

Disciplines

Engineering

Onze Engineers zijn werkzaam binnen de industrieën Aerospace, Marine & Offshore, High-Tech Machinery en Renewables. Ga aan de slag bij opdrachtgevers zoals GKN Fokker, Damen en ASML.

Wat is jouw expertise? Design-, Stress-, Mechanical-, Manufacturing-, of toch Electrical Engineering? Bekijk alle Engineering vacatures en vind de functie die bij jou past.

Manufacturing

Binnen de discipline Manufacturing vallen alle functies die te maken hebben met het produceren van geavanceerde producten, componenten en machines voor de industrieën Aerospace, Marine & Offshore, High-Tech Machinery en Renewables.

Waar ligt jouw vakkennis? Ga aan de slag als Manufacturing-, Production-, of CAD/CAM Engineer. Bekijk alle Manufacturing vacatures en vind een functie die bij jou past.

Operations

Operations is het hart van het bedrijf; denk hierbij aan het coördineren, plannen, organiseren en optimaliseren van de operatie.

De discipline Operations biedt veel verschillende functiesoorten, met afwisselend werk. Van Field Service Engineer tot Werkvoorbereider. Of ga je liever aan de slag als Planner? Bekijk al onze Operations vacatures en vind een functie die bij jou past.

Support

De letterlijke vertaling van Support is ondersteunen. Je ondersteunt dan ook de organisatie in onder andere de inkoop, logistiek, kwaliteit en HR.

Ga aan de slag als Buyer, Quality Engineer of Supply Chain Engineer. Of ligt je expertise toch meer in de HR of HSE? Bekijk alle Support vacatures en vind de functie die echt bij jou past.

Management

Management richt zich op het organiseren, leiden en uitvoeren van activiteiten binnen de organisatie. Dit kan op alle vlakken binnen de organisatie worden toegepast. Denk hierbij aan de operatie, sales, engineering of supply chain. Van Salesmanager tot CEO; je kunt op de meest uitdagende en interessante plekken terecht.