Zoek naar je toekomstige baan

Traineeships

Als pas afgestudeerde heb je, wanneer je de arbeidsmarkt betreedt, keuze uit talloze opdrachtgevers, met net zoveel interessante vacatures. Maar waar begin je? Wat is de juiste start van je professionele carrière? Misschien vraag je je wel af: Heb ik wel voldoende kennis voor een bepaalde rol? Sluit mijn ambitie wel voldoende aan bij mijn diploma? Vragen waar je niet zomaar een pasklaar antwoord voor hebt. 

Een traineeship via WFS PRO is dan dé manier om antwoord krijgen op al die vragen. Tijdens onze traineeships leer je de organisatie van een opdrachtgever echt goed kennen. Na afloop weet je precies hoe de organisatie in elkaar zit en jouw rol daarbinnen.

Daarnaast ben je continu bezig met je ontwikkeling, waaronder de ontwikkeling van je hard en soft skills. Je krijgt (intensieve) begeleiding gedurende het traject, na afloop van het traject krijg je begeleiding op de gebieden van coaching en communicatie.

In de afgelopen jaren hebben wij, in samenwerking met verschillende opdrachtgevers, aansprekende traineeships mogen opzetten, waaronder: 

GKN Fokker Elmo: Traineeship Electrical Engineering
In de afgelopen 20 jaar zo’n 80 trainees, middels een door ons opgezet traineeship, geworven en ingezet.

CoreDux: Traineeship Engineering
In 2022 samen met CoreDux een traineeship opgezet voor Design Engineers, Manufacturing Engineers, Process Engineers, Quality Engineers en Industrial Engineers.

Learn while earning

Een traineeship is de perfecte manier om de arbeidsmarkt te betreden en je vragen te beantwoorden. Kom erachter wat bij jou past en leer opdrachtgevers beter kennen. Tijdens een traineeship staat jouw ontwikkeling centraal en kun je rekenen op begeleiding gedurende het gehele traject. Meer weten?

Industrieën

Aerospace

High-Tech Machinery

Marine & Offshore

Renewables