Operations

Operations is het hart van het bedrijf; denk hierbij aan het coördineren, plannen, organiseren en optimaliseren van de operatie. De discipline Operations biedt veel verschillende functiesoorten, met afwisselend werk. Van Field Service Engineer tot Werkvoorbereider. Of ga je liever aan de slag als Planner?

Bekijk al onze Operations vacatures en vind een functie die bij jou past.

Constructiemanager

High-Tech Machinery
Roosendaal
Full time

Introductie

Heb jij een passie voor de realisatie van specialistische en grote staalbouwprojecten? Robust Structures is op zoek naar een Constructiemanager die de projecten gaat managen op bouwlocaties door het land.

Ben jij de kartrekker die onze mooie staalbouwprojecten gaat managen?  Geen project is voor ons te complex. Neem nou het AFAS Stadion in Alkmaar of het Stadskantoor in Utrecht.  Jij daagt jezelf en ook je collega’s graag uit en brengt het beste in ons naar boven. Of het nou te maken heeft met de constructie, de locatie of de omgeving, jij denkt graag in oplossingen om jouw project tot een goed einde te brengen.


Technician Avionics & Instruments

Aerospace
Schiphol, Noord-Holland
Full time

Introductie

Fokker Services Group is one of the major independent players in the Aerospace industry. The company is expanding and you can be part of it! If you have experience with electronic and mechanical aircraft parts, this is your chance!

MRO Technician

Aerospace
Papendrecht, South Holland, Netherlands
Full time

Introductie

Always wanted to work on the coolest planes and helicopters? If you have that technical background in aviation, this is your chance to make it happen! Become a MRO Technician at GKN Fokker Landing Gear!

Teamlead Warehouse & Expeditie

High-Tech Machinery
Tilburg
Full time

Introductie

CoreDux is als groeiende organisatie in de hightech maakindustrie op zoek naar een Teamlead Warehouse & Expeditie. Als ervaren en gedreven leidinggevende weet jij eenvoudig je weg te vinden in een dynmische organisatie. Als je houdt van een uitdaging dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij kent het klappen van de zweep als verantwoordelijke voor de inkomende en uitgaande goederen en weet je collega’s te motiveren om de doelstellingen te behalen. Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan hieronder of lees dan gauw verder!

Junior Technician

Aerospace
Raamsdonksveer
Full time

Introductie

PAL-V will soon start the delivery of its first vehicle to its customers and is now fully engaged in setting up its production process. As part of this process, we are looking for a Junior Technician for the team Manufacturing Planning. Join Pal-V via WFS PRO!

Allround Monteur

Renewables
Rotterdam
Full time

Introductie

Als Allround Monteur is geen dag hetzelfde. Met jouw kennis van het mechanische én het elektronische aspect van machines, vind jij de oplossing voor storingen of voer je preventief onderhoud uit om juist een storing te voorkomen! 

Filters