Zoek naar je toekomstige baan

Recruitment Services

WFS PRO is gespecialiseerd in het leveren van reguliere recruitmentdiensten. Dankzij onze niche-aanpak binnen de genoemde sectoren zijn we experts in het vinden, werven en selecteren van de beste kandidaten voor jouw organisatie, zowel op tijdelijke als vaste basis.

We brengen je vraag nauwkeurig in kaart en gaan op zoek naar de meest geschikte professionals. We houden je op de hoogte gedurende het gehele proces en delen alle ontwikkelingen.

Onze Recruitment Services omvatten de volgende diensten:

  • Werving & Selectie: WFS PRO levert kandidaten die direct, of na een vooraf afgesproken detacheringperiode, bij je in dienst kunnen treden. We zorgen voor een zorgvuldige selectie en screening van kandidaten om de beste match te vinden. 
  • Detachering: We bieden de mogelijkheid om medewerkers op projectbasis in te zetten, inclusief de inzet van zelfstandige professionals (ZZP’ers). Dit stelt jouw organisatie in staat om flexibel en efficiënt gebruik te maken van gespecialiseerde expertise, zonder langdurige contractuele verplichtingen.
  • Nationaal/Internationaal: Onze dienstverlening is beschikbaar op zowel nationaal als internationaal niveau. We hebben een breed netwerk en expertise om jouw organisatie te ondersteunen, ongeacht de locatie van je bedrijf en de gewenste inzet van medewerkers.

Bij WFS PRO streven we ernaar om flexibele en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften op het gebied van personeelsinzet en -beheer.