Zoek naar je toekomstige baan

Recruitment Process Outsourcing

WFS PRO is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve en op maat gemaakte Recruitment Process Outsourcing Services. Onze oplossingen zijn gericht op het ontwikkelen van een optimale werkwijze voor het werven van zowel tijdelijke als vaste medewerkers, in nauwe samenwerking met jou. Met onze diepgaande kennis van recruitmentprocessen en de industrieën waarin we actief zijn, verzekeren we passende en persoonlijke ondersteuning bij het vinden en behouden van talent. 

We begrijpen dat je hoge eisen stelt aan de werving van zowel vaste als tijdelijke specialisten, maar zien ook dat goede kandidaten schaars zijn. Daarom zijn efficiëntie en doelgerichtheid essentieel. Samen met jou analyseren we jouw interne recruitmentproces, brengen de uitdagingen in kaart en stellen we een plan op. 

Belangrijke aspecten die aan bod komen, zijn onder andere: Employer Branding, welke wervingskanalen het meest geschikt zijn om in contact te komen met je doelgroep, de ontwikkeling van je interne recruitmentcapaciteit, het gebruik van Referral Recruitment, jouw samenwerking met externe bureaus en de kosten die daarmee gemoeid zijn.

Daarnaast kijken we ook naar hoe je omgaat met je huidige medewerkers. We bespreken strategieën en initiatieven om hen te binden en te boeien. Wanneer nodig, kunnen we je ook ondersteunen bij het op een juiste en constructieve manier afscheid nemen van medewerkers, door middel van passende outplacementtrajecten.

Onze Recruitment Consultants bieden niet alleen advies, maar ook extra recruitmentcapaciteit en effectieve tools waarmee ze jouw recruitmentproces voor zowel vaste als tijdelijke specialisten kunnen verbeteren. We streven ernaar om jouw werving te optimaliseren en je te voorzien van de beste kandidaten op de markt.