Zoek naar je toekomstige baan

Talent Talk met Rahul

Zijn Reis met WFS PRO en GKN Fokker Elmo

In mei is Rahul gestart als Senior Manufacturing Engineer (EWIS) bij GKN Fokker Elmo, op detacheringsbasis via WFS PRO. Rahul heeft tot 2022 bij GKN Fokker Elmo India gewerkt, dus hij was al bekend met het bedrijf. In deze Talent Talk deelt Rahul zijn ervaringen met WFS PRO.

Rahul kwam in februari in contact met WFS PRO. “In februari nam Puk contact met me op via LinkedIn. Hij vroeg of ik interesse had om naar Nederland te verhuizen om te werken bij GKN Fokker Elmo. Hij vond dat ik goed bij de functie paste omdat ik al bekend was met Fokker. Na een paar sollicitatierondes ontving ik een aanbod van GKN Fokker Elmo Nederland.”

Binnen een maand ontving Rahul een aanbod, na het accepteren begon zijn pre-boardingproces. “Mijn pre-boarding verliep prettig. Puk hielp me enorm—hij vond een huis voor me en regelde veel zaken. Hij legde uit hoe ik de bus en treinen moest gebruiken. Monique hielp me met mijn BSN, bankrekening en verblijfskaart.”

Tijdens zijn sollicitatie- en pre-boardingproces bleven we in contact met Rahul. “Puk en Monique reageerde snel tijdens het sollicitatie- en visumproces. De medewerkers van WFS PRO begeleiden en ondersteunen je goed. Het contact met Puk was erg fijn en hij reageerde altijd snel. Ook de interviews regelde hij snel.”