Look for your future job

Junior Inkoper

Aerospace
Hoogerheide
Full time

Wil jij morgen starten als inkoper?

Hoe gaaf zou het zijn als je die stap morgen kan zetten in hét bedrijf van de toekomst binnen het vliegtuigonderhoud.

Organization

Bij Fokker Techniek draait het om één doel: het overtreffen van betrouwbaarheidsverwachtingen om vliegtuigen te houden waar ze thuishoren, in de lucht!

Als Global Independent Aerospace Service Provider creëert Fokker Techniek op maat gemaakte oplossingen voor regionale, commerciële, special mission (VIP) en militaire vliegtuigen. Ze ontwikkelen, onderhouden, repareren, upgraden en leveren hoogwaardige oplossingen voor deze nieuwste generatie vliegtuigen.

Function

In een dynamische omgeving ga je aan de slag als Junior Inkoper binnen het team inkoop.

Jij bent degene die per sé wil weten; hoe behaal ik de beste levertijd tegen een zo scherp mogelijke prijs. Je doet dit met een aangeboren passie voor tijd en kwaliteit! Je bent ondernemend en assertief. 

Als Junior Inkoper ben je het logistieke aanspreekpunt in de organisatie en verantwoordelijk voor de gehele materiaal beschikbaarheid binnen aan jouw toegewezen projecten. Binnen je takenpakket ga je onder andere aan de slag met het volgende:

 • Aan de hand van gepland en ongepland werk, plaats je inkooporders bij vaste leveranciers.
 • Naast het bestellen van de materialen, ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de levertijden, letterlijk vertaald; zorgt de levering van jouw product ervoor dat het vliegtuig op tijd uit de hangar vertrekt!
 • Het ad hoc oplossen van problemen rondom de levertijden binnen de verschillende projecten aan jou toegewezen.
 • Actief bezig met het managen van de verwachtingen bij de verschillende interne- en externe stakeholders.
 • Zorg dragen voor een zo optimaal mogelijke materiaalbeschikbaarheid voor productie.
 • Je maakt gebruik van het interne ERP-systeem van Fokker Techniek voor de juiste verwerking en administratie van je werkzaamheden.

In deze positie ben je actief in een twee ploegensysteem (dag en avond). 

Requirements

 • Minimaal een afgeronde Mbo3 of Mbo4 opleiding. Bij voorkeur in een commerciële of logistieke richting;
 • Werkervaring als Operationeel Inkoper is een pré, maar start je net na afronden van je studie of vanuit een werkervaring schroom niet contact op te nemen;
 • Je bent van nature proactief ingesteld en bezit goede communicatieve vaardigheden. Je toon ondernemerschap en neemt het voortouw wanneer dit kan;
 • Je hebt een nuchtere kijk op zaken, bent flexibel ingesteld en leert snel nieuwe dingen;
 • Kennis van automatisering (office pakket / ERP systeem bijv. SAP) is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is een vereiste. Duits is een pré.

Offer

Fokker Techniek is ambitieus richting de toekomst, net als jij. Vanzelfsprekend bieden zij een competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een aantrekkelijk salaris tussen de 2500 – 3500 euro per maand, stevig pensioen, en 27 vakantie dagen + 13 ATV-dagen!

Application

Ben je enthousiast over de positie en heb je de juiste mind set om jezelf te ontwikkelen als Inkoper? neem direct contact met ons op. Je cv en motivatie stuur je naar Ina Marin via [email protected].

Want to know more about this position?