Look for your future job

Maintenance Manager

High-Tech Machinery
Rotterdam
Full time

Sluit je aan bij ons team bij N+P Group in Waalhaven, Rotterdam als Maintenance Manager en speel een cruciale rol bij het definiëren en uitvoeren van een veilige en efficiënte onderhoudsstrategie voor onze Materials Recovery Facility (MRF). Als Maintenance Manager werk je nauw samen met ons productieteam, coördineer je activiteiten en optimaliseer je de beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit van de fabriek. Als je een gedreven en bekwame professional bent met een passie voor onderhoudsmanagement, nodigen we je uit om te solliciteren en deel uit te maken van onze dynamische organisatie in de voorhoede van industrieel afvalbeheer.


Organization

N+P Group draagt al ruim 30 jaar bij aan een betere, groene wereld. Dit doen zij door pionier en marktleider te zijn op het gebied van het sorteren en omzetten van afvalstromen tot bruikbare materialen.

In Nederland gooien we elke minuut meer dan 16.000 kilo afval weg. Daarin zit voor N+P Group de uitdaging. Want van afval kunnen we grondstoffen maken voor nieuwe producten; plastic kan een buggy worden, koffiedik de kaft van een notitieboekje, enzovoort. Het succes van hun grondstoffenrevolutie begint met het goed scheiden van afval. Hoe beter het afval gescheiden is, hoe beter we het kunnen verwerken tot de basis van een nieuw product. Op die manier hoeven er geen schaarse grondstoffen uit de aarde te worden gehaald. Tot slot weet je dat een kunststof sorteerinstallatie geen koekjesfabriek is. De omgeving waarin je werkt is niet brandschoon en de geur van afval is voor jou geen dealbreaker.Function

Als Maintenance Manager speel je een centrale rol in het definiëren en implementeren van de onderhoudsstrategie van de site om een veilige en efficiënte werking te garanderen. In samenwerking met het productieteam coördineer je alle activiteiten en optimaliseer je de beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit van de fabriek. Je geeft rechtstreeks leiding aan een team bestaande uit de werkvoorbereider, technisch magazijnbeheerder en monteurs Wtb en E&I.

Verder zijn je belangrijkste taken, activiteiten en verantwoordelijkheden:

• Optimaliseren van de fabrieksprestaties door het vormen van een effectieve onderhoudsstrategie.

• Leiding geven aan oorzaakanalyses en realistische oplossingen om technische problemen op te lossen en de prestaties van de fabriek te verbeteren terwijl de    veiligheid, prestaties en kwaliteit worden verbeterd.

• Het geven van dagelijks lijnmanagement naast het geven van richting op langere termijn, terwijl je ervoor zorgt dat de prestatie- en onderhoudsnormen veilig      worden nageleefd.

• De levering en voortdurende verbetering van de onderhoudsstrategie die de prestaties op de site ondersteunt.

• Ervoor zorgen dat gezondheid en veiligheid prioriteit krijgen in alle werkpraktijken en redelijke stappen ondernemen om gebeurtenissen te voorkomen die     schade kunnen toebrengen aan gezondheid, veiligheid of milieu.

• Ervoor zorgen dat alle werkzaamheden technisch robuust en haalbaar zijn en passen binnen de algemene investeringsstrategie voor N+P. Samenwerken met  onze mechanische, EC&I- en betrouwbaarheidsingenieurs als ‘poortwachters’ voor alle technische voorstellen.

• Deelnemen aan projecten/ontwikkelingen die lopende werkzaamheden beoordelen met als doel verbeterde oplossingen te leveren om de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.


Requirements

De belangrijkste functie-eisen zijn

• Bachelor in Engineering of een aanverwant vakgebied is een pré.

• Aantoonbare ervaring als onderhoudsmanager of in een vergelijkbare rol binnen een industriële of productieomgeving.

• Leiderschapscapaciteiten om initiatieven op siteniveau te ondersteunen en te valideren, door ervoor te zorgen dat een gedegen technische voorbereiding is voltooid en door te bevestigen dat voorstellen veilig, technisch haalbaar en financieel haalbaar zijn.

• Sterke kennis van onderhoudsmanagementprincipes, technieken en best practices.

• Bekwaamheid in het gebruik van geautomatiseerde onderhoudsbeheerssystemen voor werkorderbeheer en het traceren van apparatuur.

• Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden.

• Kennis van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en -procedures.

• Ervaring met projectmanagement inclusief financiële rapportage.

Offer

Werken bij N+P Group biedt een opwindende kans om deel uit te maken van een dynamische organisatie in de voorhoede van industrieel afvalbeheer. We bieden een competitief salaris en voordelenpakket, samen met een ondersteunende werkomgeving die groei en ontwikkeling aanmoedigt! Je werkt samen met ca. 90 collega’s aan de verbetering van onze wereld. Je komt te werken onder de CAO voor Beroepsgoederenvervoer.

• Een fulltime baan van maandag tot vrijdag in dagdienst;

• € 6.000,- tot € 7.000,- bruto per maand;

• 27,5 vakantiedagen

• 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling;

• Reiskostenvergoeding 21 cent netto en 7 cent bruto

• Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;

• Een dynamische, snel groeiende, internationale werkomgeving met fijne collega’s en korte lijnen;

• Veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Application

Interesse? Neem contact op met Luuk Mathijsen via de mail op: [email protected]

Want to know more about this position?