Look for your future job

Productieplanner

Aerospace
Papendrecht, Zuid-Holland
Full time

Heb jij ervaring in een productieomgeving en ben je een kei in plannen? Lees dan zeker verder, GKN-Fokker Landing Gear is namelijk op zoek naar een Productieplanner in Papendrecht.

Lijkt het jou wat om in een dynamische omgeving te werken aan de gaafste Aerospace projecten van o.a. Gulfstream?


Dan is dit jouw kans, lees snel verder en solliciteer!

Organization

Met 33 locaties verspreid over 12 landen en een team van meer dan 16.000 werknemers wereldwijd, is GKN-Fokker een internationale speler van formaat. De prestaties van het afgelopen jaar waren indrukwekkend, met een omzet van 3,35 miljard euro in 2023. Deze cijfers getuigen van de solide positie van GKN-Fokker als een toonaangevende leverancier in de luchtvaartindustrie, waarbij het voortdurend streeft naar innovatie en excellentie in al zijn activiteiten. Onze missie is: To be the most trusted and sustainable partner in the sky.

Function

In de functie van ‘Shop Floor Scheduler’ beheer je alle planning activiteiten binnen een productiegebied. Dit omvat het beheren van visuele systemen om de volgorde van productieorders te bepalen en bewaken, de beschikbaarheid van middelen te garanderen en de optimale productie volgorde te creëren en te onderhouden. In deze functie rapporteer je aan de Planning Manager.

Verantwoordelijkheden:

 • Productieplanning: Productieschema’s maken en onderhouden op basis van klantbestellingen, voorraadniveaus en productiecapaciteit.
 • Resource-toewijzing: Middelen toewijzen zoals arbeid, machines en materialen om aan productievereisten te voldoen.
 • Coördinatie: Samenwerken met verschillende afdelingen, waaronder productie, logistiek en inkoop, om een soepele productiestroom te garanderen.
 • Monitoring: De voortgang van productieorders volgen en schema’s aanpassen indien nodig om te voldoen aan veranderende eisen of problemen op te lossen.
 • Voorraadbeheer: Voorraadniveaus beheren om over- of tekorten te voorkomen en tegelijkertijd de voorraadkosten te minimaliseren.
 • Probleemoplossing: Identificeren en aanpakken van productieknelpunten, vertragingen en andere problemen die van invloed kunnen zijn op productieschema’s.

Requirements

Om deze rol optimaal te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

 • HBO werk- en denkniveau en een passende afgeronde opleiding.
 • Een pre is het hebben van ervaring met de dagelijkse planning binnen een operations omgeving.
 • Als type persoon ben je stressbestendig. Je kunt zowel zelfstandig- als in een team werken en je bent leergierig. Je kunt secuur en planmatig werken.
 • Communicatieve vaardigheden, je weet draagvlak te creëren voor jouw ideeën om stakeholders mee te krijgen.
 • Je vindt het leuk om mee te denken over proces optimalisatie.

Offer

Een functie met een grote focus op verbeterprocessen in een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt met ‘state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw. Onze organisatie ademt de passie voor techniek uit en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen. Verder bieden wij je:

 • Kansen om verder te bouwen aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • Afhankelijk van je ervaring wordt je ingeschaald in de junior, medior of senior salarisschaal. De medior salarisschaal loopt van €3105,- tot en met €4295,-
 • Genoeg vakantiedagen om te genieten van familie en/of vrienden, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Een winst afhankelijke winst uitkering van maximaal 6%.

Application

De werving en selectie van de Productieplanner positie wordt uitgevoerd door de heer Niels Kloostra van WFS PRO BV. Je kunt direct solliciteren via de knop, bij vragen kun je contact opnemen met Niels Kloostra via [email protected] of bellen naar +31 (0)6 30 68 13 49.

Want to know more about this position?