Zoek naar je toekomstige baan

Continuous Improvement Manager

Aerospace
Oude Meer
Full time

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het optimaliseren van processen? Wil jij een cruciale rol spelen in het definiëren van toonaangevende serviceniveaus die wereldwijd erkend worden door onze klanten? Dan is de rol van Continuous Improvement Manager bij Fokker Services Group jouw volgende uitdaging!

Organisatie

Bij Fokker Services Group is ons voornaamste doel om de betrouwbaarheidseisen te overtreffen, zodat klantenvliegtuigen kunnen blijven doen waar ze horen – in de lucht! Als aftermarket-integrator met expertise en ervaring op het gebied van ontwerp, productie, onderhoud en luchtwaardigheid, vertrouwen commerciële en defensie-exploitanten over de hele wereld op ons voor de voortdurende competitieve werking van hun vloot. We bieden een unieke onafhankelijke competentie voor uitgebreide single-source oplossingen met een wereldwijde aanwezigheid, met faciliteiten in Europa, Azië en de Amerika’s. De Fokker Services Group heeft een winstgevende omzet van 250 miljoen euro en heeft ongeveer 1000 medewerkers in dienst.

Functie

De Uitdaging

Als lid van het Global Continuous Improvement (CI)-team heb je de verantwoordelijkheid om serviceniveaus vast te stellen die erkend worden door onze klanten. Dit doe je door betrouwbare, kosteneffectieve processen te ontwikkelen en te implementeren voor elke service op elke locatie.


Functieomschrijving

Als Continuous Improvement Manager stuur je effectief de CI-roadmap aan voor de locatie Hoogerheide. Je faciliteert de adoptie van de Lean Six Sigma methodiek en begeleidt het personeel en je team door middel van het CI-programma. Je zorgt voor draagvlak bij alle belangrijke stakeholders om het CI-programma succesvol uit te rollen. Daarnaast treed je op als partner voor de verschillende afdelingen door CI-projecten en -activiteiten te organiseren, plannen en uit te voeren, en je verifieert de ROI door doelen te stellen en prestaties te meten. Je waarborgt continuïteit door de voortgang in het CI-portfolio te managen en te rapporteren aan de Head of CI en de Global Steering Committee. Ook maak je deel uit van het Global CI-team, waarin je collega’s op andere sites van de Fokker Services Group ondersteunt en best practices stimuleert. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director van de site.

Functie-eisen


•Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.

•Master/HBO+ bij voorkeur in de lucht- en ruimtevaart gerelateerd.

•Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd.

•Leuke persoonlijkheid, samenwerkingsgericht en innovatief.

•Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

•Sterke analytische vaardigheden, data-gedreven beslissingen en kennis van informatiesystemen.

Aanbod

•Competitief salaris volgens de CAO Metalelektro (tot max. 6000 EUR).

•29 vakantiedagen en 13 ADV-verlofdagen per jaar bij een fulltime dienstverband.

•Ruimte voor professionele en persoonlijke groei met veel autonomie.

•Carrièremogelijkheden binnen een dynamische en innovatieve organisatie.


Let op: deze vacature is specifiek voor een Nederlandstalige omgeving en daarom is een uitstekende beheersing van het Nederlands vereist. Sollicitaties zonder relevante ervaring en kwalificaties worden niet in behandeling genomen.

Sollicitatie

Meer weten over deze vacature?


Neem contact op met Ina Marin