Zoek naar je toekomstige baan

Manufacturing Engineer Outfitting

Marine & Offshore
Vlissingen
Full time

Introductie

Werken bij Damen Naval is een spannende reis naar de toekomst van maritieme innovatie! Sluit je aan bij hun getalenteerde team en bouw mee aan geavanceerde marineschepen met een rijke geschiedenis van meer dan 150 jaar. Ontdek je passie voor technologie, ontwikkel je vaardigheden en maak deel uit van een dynamische internationale gemeenschap.

Functie

Als Manufacturing Engineer Outfitting bij Damen Naval maximaliseer je de efficiëntie en effectiviteit door het analyseren van de lay-out van apparatuur, workflow en assemblagemethoden voor het constructiegedeelte van de werfproductie. Je bepaalt welke onderdelen en gereedschappen nodig zijn om productiedoelen te bereiken volgens product specificatie. Plant, ontwerpt, stelt in, wijzigt, optimaliseert en bewaakt productieprocessen. Als manufacturing Engineer Outfitting ben je verantwoordelijk voor:

 • Het verstrekken van gedetailleerde werkvoorschriften voor productiemedewerkers.
 • Het bijhouden van de Material Take-Off (MTO).
 • Het opstellen van productietekeningen.
 • Het verstrekken van een engineeringinformatiepakket en instructies voor gereedschapsgebruik.
 • Het opstellen van specificaties voor uitbesteding.
 • Het beheren van grondstoffenbestellingen.
 • Het aangeven van kwaliteitscontroles volgens het test- en inspectieplan.
 • Het controleren van de workflow van het structurele productieproces.
 • Het werken binnen vastgestelde grenzen voor tijd, budget en kwaliteit.
 • Duidelijke communicatie binnen de organisatie.
 • Het identificeren van tekortkomingen en voorstellen van verbeteringen aan het management.

Functie-eisen

 • Een professionele opleiding (MBO 4) in Werktuigbouwkunde met minimaal 5-7 jaar relevante ervaring.
 • Een volledig begrip van alle productiefasen.
 • Ervaring met productie-, engineering- en/of ontwerpsoftware zoals SAP, 3DX, Teamcenter en Cadmatic / Inventor.
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling).

Aanbod

 • 25 vakantie dagen
 • 0,19 cent per Km
 • Salaris: €3500 – €4500
 • een goed thuiswerk beleid

Organisatie

Bij Wfspro bieden we je de mogelijkheid voor een uitdagende, spannende en leuke carrière. Onze maritieme divisie, Damen Naval, is onderdeel van het familiebedrijf Damen Shipyards Group en heeft vestigingen in Vlissingen en Schiedam. Met meer dan 1000 professionals en een rijke traditie in scheepsbouw die meer dan 150 jaar teruggaat, hebben ze een sterke reputatie opgebouwd. Al meer dan 50 jaar is Damen Naval de toegewijde scheepsbouwer voor de Koninklijke Marine. Puttend uit tientallen jaren ervaring voorziet Damen Naval marines wereldwijd van een breed scala aan defensie- en veiligheidsschepen, variërend van 7 meter tot meer dan 200 meter lengte. Damen Naval is de enige leverancier van marineschepen in Nederland en heeft meer dan 420 schepen geleverd aan tevreden klanten wereldwijd. Onderweg hebben ze een reputatie van uitmuntendheid opgebouwd. Terwijl Damen Naval trots is op hun erfgoed, kijken ze ook naar de toekomst. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Sollicitatie

Ben je enthousiast en pas je in het profiel? Neem dan contact met ons op. E-mail [email protected] of bel of WhatsApp Sven Hessing op +31 (0)6 49 70 40 19.

Meer weten over deze vacature?


Neem contact op met Sven Hessing