Zoek naar je toekomstige baan

Calculator (staal)bouw

High-Tech Machinery
Roosendaal
Full time

Introductie

Wil jij bijdragen aan de realisatie van grote en complexe staalbouwprojecten met bijbehorend de bouwdelen voor kantoor en inrichtingen? Robust Structures is op zoek naar een Calculator.

Je krijgt daarvoor veel verantwoordelijkheid maar vooral ook vrijheid om goede budgetten te begroten. Je bent een winnaarstype, die er trots op is als een project wordt binnengehaald!

Functie

In deze rol heb je veel contact met collega’s en maak je gebruik van elkaars kennis. Je werkt zowel zelfstandig als in een team. Het uiteindelijke doel van je werkzaamheden is om het beste technisch en commercieel voorstel, gevat in een kwalitatieve offerte, bij de klant weg te leggen.

Verder houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

• Technische tekeningen en specificaties omzetten in een nauwkeurige begroting, rekening houdend met bij voorbeeld materiaal of arbeidskosten;

• Je vraagt prijs op van onderdelen of werkzaamheden bij leveranciers en onderaannemers;

• Je bezoekt bouwplaatsen, denkt mee over de uitvoerbaarheid van het project en stelt alternatieve mogelijkheden voor;

What’s in it for you

In ruil voor jouw inzet biedt Robust Structures een goed pakket aan beloningen. Zo krijg je als Calculator bij ons:

• Afhankelijk van wat je meebrengt een zeker passend salaris;

• Afhankelijk van je keuze val je onder de UTA-CAO Bouw of onder de CAO Metalektro.

We zijn immers zowel bij bpfBouw als bij FME aangesloten.

o 27 + 13 (ATV) vrije dagen vanuit de CAO Metalektro, deels vastgesteld of

o 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen per jaar. 5 vakantiedagen en 5 ATV dagen worden in maandelijkse termijnen uitbetaald als individueel budget via het salaris indien je onder de CAO Bouw & Infra wenst te komen (i.v.m. een bestaande pensioenregeling via bpfBouw)

• Uitstekende pensioenregeling bij PME of bpfBouw pensioenfonds;

• Een gezellige werksfeer met leuke collega’s. Robust Structures organiseert ieder jaar gezamenlijke activiteiten zoals een zomerBBQ en een eindejaarsborrel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de personeelsvereniging die ieder jaar diverse activiteiten organiseert.

• Robust Structures bevordert graag de vitaliteit op de werkplek en biedt haar werknemers o.a. gratis fruit aan én de mogelijkheid om aan ons fietsplan deel te nemen;

• Wij vinden het belangrijk onze collega’s de tools te bieden om kennisniveaus up-to-date te houden. Ontwikkelingsmogelijkheden zijn altijd bespreekbaar, naast de cursussen en opleidingen welke geboden worden vanuit de organisatie.

• Start je direct na je opleiding of heb je nog niet veel ervaring, dan krijg je bij ons een interne opleiding. Een goede basis voor je verdere carrière.



Wie ben jij

Als Calculator bij Robust Structures ben je vakbekwaam en verantwoordelijk. Uiteraard kan je als Calculator goed rekenen en werk je accuraat en gestructureerd. Verder heeft een Calculator:

• Een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding in de richting bouwkunde, civiele techniek of werktuigbouwkunde;

• Commercieel inzicht;

• Je beheerst de Nederlands en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

• Je bezit uitstekende MS office vaardigheden– met name Excel en Word.

Inlichtingen

Arjen Modderman +31 85 902 36 31

Over de organisatie

Met meer dan vijftig jaar aan ervaring is er bij Robust Structures gedegen kennis ter beschikking als het gaat om het bouwen binnen verschillende sectoren. Complexe engineering of uitvoering, daar draaien wij onze hand niet voor om, wij gaan de uitdaging graag samen aan.


Robust Structures is landelijk vooral actief op het gebied van complexe U-bouw, Distributie- en Datacentra, en daarnaast wordt ook gewerkt aan projecten voor de offshore en de civiele industrie. Op ons grote terrein van 3 hectare verzorgen wij inhouse zowel de engineering én de productie. Compassie, betrokkenheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel.


Robust Structures gelooft in de kracht van innovatie om complexe zaken eenvoudig en gemakkelijk te maken. Met onze expertise en ervaring maakt Robust Structures al jarenlang het verschil!

Interesse

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast? Solliciteer dan met je CV of wil je liever eerst telefonisch contact, bel dan met Arjen Modderman +31 6 155 80 811

Meer weten over deze vacature?


Neem contact op met Arjen Modderman