Zoek naar je toekomstige baan

Asli over haar onboarding

Asli, een 27-jarige Manufacturing Engineer uit Turkije, heeft een succesvol proces doorlopen bij WFS PRO.

Asli geeft zelf aan dat haar onboardingproces erg succesvol was, mede dankzij het feit dat iedereen erg behulpzaam is. Asli zegt daarnaast: “WFS PRO heeft mijn vaardigheden en achtergrond perfect geëvalueerd en heeft voor mij een positie gevonden bij GKN Fokker Elmo die perfect past.” 

Haar proces bij WFS PRO bestond uit een interview met onze Senior Recruitment Consultant Puk Steenbergen, waarin Asli’s achtergrond, ervaring en skills werden besproken. Daarna heeft Asli twee interviews gehad Fokker, waar ze gedetacheerd aan de slag is gegaan afgelopen februari. In totaal hebben de administratieve zaken zoals haar contract, projectdocumenten en haar werkvisum slechts 20-22 dagen gekost. 

Ze vult aan: “WFS PRO geeft waarde aan mensen. Iedereen die met hen werkt kan dat voelen. Dat is echt belangrijk voor mensen die besluiten te migreren voor hun werk. Ze kennen de basisprincipes van het personeelswervingsproces en streven er altijd naar om een win-winresultaat te behalen.”Asli’s proces was zeer succesvol. Ook benieuwd wat WFS PRO voor jou kan betekenen? Bekijk hier onze vacatures via de knop hieronder.