zoek naar je toekomstige baan

Welkom in
ons netwerk

WFS PRO levert vernieuwende en tailormade services op het gebied van Consultancy, Managed Services en Recruitment. Zowel nationaal als internationaal. Met onze kennis van recruitmentprocessen en onze uitgebreide kennis van de branches waarin wij actief zijn, helpen wij onze opdrachtgevers om gekwalificeerde specialisten op de beste manier, tegen de juiste voorwaarden en volledig compliant te vinden, in te zetten en te behouden. Onze specialisten helpen wij met het vinden van de beste uitdagingen bij aansprekende bedrijven.

Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers met het organiseren en optimaliseren van hun interne en externe recruitment- en HR processen.

Kortom, het afstemmen van uw Recruitment Strategie op uw Business Strategie, het organiseren van de ‘flexschil’, het optimaliseren van werving van specialisten, het efficient uitbreiden en beheren van de bestaande populatie, dit alles volledig compliant en tegen aantrekkelijke kosten op een voor iedere opdrachtgever passende manier, daar staat WFS PRO voor!

Missie

WFS PRO biedt, in samenwerking met excellente partners, hoogwaardige totaal oplossingen met haar “Global Work Force Solutions” waarbij WFS PRO problem & solution owner voor haar opdrachtgevers is. Kernwaarden zijn: kwaliteit, maatwerk, betrouwbaarheid, professionaliteit en het constant volgen van technologische ontwikkelingen.

Visie

WFS PRO wil een ambitieuze, onafhankelijke, internationaal werkende aanbieder van Global Workforce Solutions zijn die inzet en behoud van zowel flex als vast personeel als strategisch concurrentie voordeel voor haar opdrachtgevers beschouwt.

Strategie

WFS PRO biedt haar services aan binnen gedefinieerde niches zodat kennis en kunde optimaal ontwikkeld en ingezet kunnen worden richting alle stakeholders. Zowel nationaal als internationaal.

Hierbij kan WFS PRO:

  • het meerjarig HR beleid opstellen in lijn met de gekozen strategieen;
  • (Mede) Uitvoering geven aan dit beleid
  • Verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat

Binnen het “Global Work Force Solutions” model zijn alle klassieke reguliere dienstverleningen zoals Recruitment, Detachering & Project Management opgenomen.

Why

Wij geloven dat je makkelijker/beter kunt vinden wat je zoekt, als je weet wat je zoekt.

How

Door de perfecte match te identificeren tussen kandidaten en bedrijven, een community te bouwen met talentvolle technische medewerkers en een platform te bieden waar ze kennis kunnen delen en verbindingen kunnen leggen.

What

Wij bemiddelen in het vinden en verbinden van talentvolle medewerkers voor onze opdrachtgevers en bieden ze een uitdagende job in de wereld van Aerospace, Maritiem, Machinebouw, Automotive en Life Sciences.

Ons team

Toon van der Wulp

Toon van der Wulp

Toon heeft, door zijn jaren van ervaring (sinds 1989), een berg aan kennis en intellect opgedaan met ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is Toon een specialist op het gebied van het uitdenken, ontwikkelen en starten van nieuwe concepten in de markt, om zo de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun uitdagingen op het gebied van recruitment en markt ontwikkelingen.

Maurice Taks

Maurice Taks

Maurice is actief in de ‘niche’ Luchtvaart sinds 2004, zowel nationaal als internationaal. Maurice is een ware specialist in het uitdiepen van projecten, het rekruteren van specialisten en het zijn van een volwaardige partner met betrekking tot complexe trajecten in de markt.

Puk Steenbergen

Rein van de Ven

Rein heeft een technische achtergrond in de luchtvaart. Met meer dan 10 jaar ervaring. Hij is in staat om mensen van alle niveaus op de arbeidsmarkt samen te brengen. Rein heeft een sterk gevoel voor nieuwe kansen voor zowel kandidaten als klanten, altijd op zoek naar de best mogelijke route voor beide partijen.

Puk Steenbergen

Puk heeft een achtergrond in Life Sciences en sales en een sterke affiniteit voor de technische sector. Hij haalt zijn energie uit het identificeren en vervullen van de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. Naast dat Puk actief is in de Aerospace sector, gaat hij mede de sector Life Science binnen de bestaande specialismen van WFS PRO verder ontwikkelen.

Yessica Wiersma

Yessica heeft een universitaire achtergrond in zowel Cognitive Neuroscience als Human Resources Studies, omdat het denken en gedrag van de mens haar altijd heeft geïnteresseerd. Van deze interesse heeft Yessica haar roeping kunnen maken bij WFS PRO. Door de drijfveer en passie van kandidaten in zijn of haar werk te vinden brengt Yessica de juiste match tot stand.

Jasper Lens

Jasper Lens

Jasper heeft een achtergrond in sales en dienstverlening. Met een groot interesse voor de technische sector heeft hij zich opgewerkt tot Recruitment Consultant bij WFS PRO. Hij verbindt klant en kandidaat door met een creatieve blik iedere uitdaging aan te gaan.

Ina Marin

Ina kent haar achtergrond in het onderwijs en heeft daarnaast veel ervaring opgedaan als recruiter in de techniek en de bouw. Ook heeft zij een passie voor coaching. Ze vindt het leuk om mensen te helpen groeien om het beste uit zichzelf te halen. Bij WFS PRO combineert ze haar skills om de wensen van de klant te koppelen aan de kandidaat met de juiste talenten en capaciteiten

Rhaïma Isenia

Rhaïma heeft door haar opleiding een sterke affiniteit met de marketing en communicatie. Zij vindt het heel interessant onderzoek te doen naar hoe een bedrijf zich uit in de markt, hoe een bedrijf communiceert (intern en extern) en hoe dit continue op de juiste manier uitgedragen kan worden. Door middel van steeds vernieuwende technologieën, trends en de moderne tijden van nu, is het van belang continue up to date te blijven en de juiste manieren te vinden dit voort te zetten.

Niels Kloostra

Niels heeft een commerciële achtergrond, aangevuld met ruime ervaring in de wereld van hospitality, events en sales. Met een voorliefde voor relatiebeheer brengt Niels een gezonde prestatiedrang en optimale focus met zich mee. Als recruitment consultant enthousiasmeert Niels opdrachtgevers en kandidaten zoekend naar de juiste ’fit’ om zodoende een duurzame samenwerking te bewerkstelligen.

Sven Hessing

Sven brengt mens en techniek samen om zo een goede samenwerking met de klant en de kandidaat te creëren. Tijdens zijn opleiding heeft Sven veel te maken gehad in het samenspel tussen mens en techniek. De ideale combinatie voor het werkveld van WFS PRO. Sven legt zijn energie in zijn werk bij een stuk data-analyse en de klant-kandidaat combinatie. Zijn natuurlijke leergierigheid en wil om zo veel mogelijk te leren over en van de klanten waar hij mee samenwerkt, helpen hem om succesvol te zijn.

Arjen Modderman

Arjen heeft ca. 20 jaar ervaring opgedaan in verschillende disciplines. Hij heeft een hands on aanpak als projectmanager bij de realisatie van projecten. Proactief zijn, doorpakken en in oplossingen denken, dat is zijn devies. Als accountmanager is Arjen 15 jaar actief in de arbeidsbemiddeling binnen technische georiënteerde sectoren. Zijn specialisme daarbinnen; het inhouse bij klanten rekruteren van technisch specialisten en corporate staffuncties. Daarbij verzorgt hij de optimalisatie van het recruitmentproces in samenwerking met HR en de hiring managers.