zoek naar je toekomstige baan

Recruitment Services

Home » Opdrachtgevers » Recruitment Services

WFSPRO levert innovatieve en tailormade oplossingen op het gebied van Recruitment Services die er op gericht zijn om samen met u een optimale werkwijze te ontwikkelen op het gebied van recruitment van tijdelijke- en vaste medewerkers. Onze kennis van recruitmentprocessen en van de sectoren waar we actief in zijn, geeft u de garantie dat wij in staat zijn u op de best mogelijke manier te ondersteunen in de zoektocht naar- en het behoud van uw talent.

U stelt uiteraard hoge eisen aan de werving van vaste en tijdelijke specialisten maar u merkt ook dat goede kandidaten erg schaars zijn. Efficiency en doelgerichtheid is noodzakelijk. Samen met u gaan we bekijken hoe uw interne Recruitment Proces functioneert en welke verbeteringen en aanpassingen gedaan moeten worden.

Zaken die aan de orde komen zijn o.a.:  Hoe is het gesteld met uw ‘ Employer branding’ ? Welke wervingskanalen kunt u het beste inzetten om met uw doelgroep in contact te komen? Hoe sterk is uw “Interne Recruitmentcapaciteit” ontwikkeld? Hoe staat het met Referral Recruitment?  Met welke bureaus doet u zaken? En tegen welke kosten? Maar ook, hoe gaat u om met uw medewerkers die in dienst zijn? Welke stappen neemt u om hen te binden en te boeien? En tot slot kunnen we u meehelpen om op een goede en constructieve manier afscheid te nemen van medewerkers via passende Outplacement trajecten.

Onze Recruitment Consultants bieden advies, extra recruitment capaciteit en effectieve tools waarmee zij uw recruitment proces voor zowel de vaste- als tijdelijke werving van specialisten kunnen verbeteren

Reguliere Recruitment Services

WFSPRO biedt ‘reguliere recruitment services’ aan. Door onze niche aanpak binnen de benoemde sectoren is WFSPRO gespecialiseerd in het sourcen, recruiten , werven en selecteren van de voor u beste kandidaten, zowel op tijdelijke- als vaste basis.

WFSPRO stemt de vraag af met u en gaat op zoek naar de beste resources. Daarnaast houdt WFSPRO u constant op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van aanbod van kandidaten. Met andere woorden, als WFSPRO in contact komt met een voor uw bedrijf mogelijk interessante kandidaat zullen wij u daar proactief van op de hoogte stellen.

De dienstverlening bij Reguliere Recruitment Services:

 • Recruitment
  WFSPRO levert kandidaten die of direct bij u in dienst treden of na een van te voren afgestemde detacheringsperiode bij u in dienst treden.
 • Detachering
  Het projectmatig inzetten van medewerker; inzet ZZP’ers
 • Projecten
  Het aannemen van volledige of deel projecten met betrekking tot inzet, werving, outplacen, outsourcen van medewerkers of volledige afdelingen.
 • Nationaal/Internationaal
 • Payrollservices
  volledig compliant, zowel nationaal als internationaal biedt WFSPRO mogelijkheden voor het uitbesteden van uw volledige payroll van medewerkers.

Inhouse Recruitment Service

 • Source, Web, Socials, Semantisch
  Hoe komen we in contact met de voor u interessante resources en hoe blijven we in contact met deze groepen.
 • Search, Referrals, ATS
  Hoe creeeren we uit het totale aanbod van resources een geselecteerde groep waarin we gaan zoeken naar de juiste kandidaten.
 • Select, Funnel
  Welke selectieprocedure wordt toegepast en wie vervult welke rol in welke ronde? Bewaken van planning.
 • Hire
  Op basis waarvan worden de keuzes gemaakt om een kandidaat aan te nemen.
 • Beheer, Carriere, Arbeidsvoorwaarden, Opleiding
  Wat wordt geboden op het gebied van salaris, carriere mogelijkheden, opleidingen (one trick pony/ two trick pony), arbeidstijden, contractvormen.
 • Outplacement
  Ondersteuning bij en mede uitvoeren van Outplacement Trajecten. Verzorgen van sollicitatietrainingen, het doen van CV checks, Interview trainingen, organiseren van ‘ speeddate’ bijeenkomsten met potentiele nieuwe werkgevers.
 • RPO Embedded
  Het leveren van tijdelijke Recruitment capaciteit met als direct doel het invullen van vacatures.

Bekijk ook:

Consultancy

Het, onder invloed van trends op het gebied van arbeidsmarkt, industrie, geopolitiek, locale politiek en economie, samen met u de Recruitment Strategie afstemmen op de Business Strategie van uw bedrijf met bepaling van de daarbij behorende KPI’s.

Managed Services

WFSPRO biedt een oplossing voor het managen van uw flexibele schil en het uitbreiden van uw vaste kern. Elk met hun eigen juridisch kader, ZZP ers, consultants, internationale contractors, payrollees, detacheringskrachten en uitzendkrachten.